Holistisch Coaching en Vertrouwenspersoon

Wat ik doe

Individueel, persoonlijk en vertrouwd

Holistisch Coaching

Ja, holistisch de mens als geheel. Jij als geheel. Daar coach ik op omdat alles met elkaar verbonden is; fysiek, mentaal, sociaal, privé, werk en spiritueel. Maar het is wel jouw geheel. Daarom coach ik individueel. De basis ben jij. Die basis vind je terug in jouw wezen. Wanneer je in je element bent voel je je op je gemak en doe je energie en kracht op. Daarnaast beweeg je je ook buiten je element omdat het leven dat van jou vraagt en dat is een onderdeel van jou en jouw leven.

We verkennen wie jij bent en welke elementen het best bij je passen en we onderzoeken hoe jij deze elementen zo goed mogelijk kunt gebruiken in je dagelijks leven. In je werk, privé, sociaal enzovoorts. Door je authentieke zelf te zijn kom je duidelijker over op andere mensen. Zien ze wie je bent en wat ze van jou mogen verwachten. Daardoor kost het jou minder energie om te voldoen aan het geen van jouw gevraagd wordt en wordt jij steeds meer de gene die bepaald hoe jij de dingen doet. Op jouw manier.

De manier waarop je je beter voelt, prettiger leeft en werkt.

ORIGINAL (1)
Voor bedrijven en particulieren

Tarieven


Voor bedrijven: € 95,00 per uur
€ 90,00 voor consulten binnen een traject van minimaal 5 consulten exclusief BTW € 675,00 dag prijs exclusief BTW

Reiskosten en tijden worden afhankelijk van de locatie bepaald

Waar ontmoeten we elkaar

Locaties


Als holistisch coach wil ik jou zien. Mijn coaching sessies zijn dan ook in persoon. Zodat we wezenlijk contact kunnen maken.

Voor mijn coaching sessie maken we altijd een afspraak op een fijne locatie in de buurt van jou werk of huis. Een rustige locatie waar we ongestoord kunnen praten.

Voel je vrij om contact op te nemen

Jouw gegevens worden alleen gebruikt wanneer jij aangeeft contact te willen. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor mailingen, nieuwsbrieven en ook niet met derde partijen gedeeld.